Mirka

MirkaMijn naam is Mirka de Vries en ik woon samen met man en 2 kinderen in Beverwijk. Ik heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd en heb na mijn afstuderen een aantal jaren in de crisishulpverlening gewerkt; een 24 uurs instelling voor uithuisgeplaatste kinderen.

 

Daarna ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker op een dagbehandelingscentrum voor jonge kinderen met ontwikkelings,-gedrags en/of opvoedingsmoeilijkheden.

Toen onze kinderen werden geboren ben ik met werken gestopt om “fulltime te moederen”. Hier heb ik erg van genoten maar toen de jongens op de basisschool zaten kreeg ik weer heel veel zin om aan het werk te gaan. Bij Mijn Kleine Ster heb ik een hele fijne werkplek gevonden. Ik werk hier op de vrijdagen, soms op dinsdag en eventueel vervang ik bij vakantie of ziekte een collega. Binnen de kleinschaligheid van Mijn Kleine Ster zijn de kinderen, de ouders en de medewerkers intensief bij elkaar betrokken wat tot een knusse sfeer en mooie contacten leidt. Ik vind het van belang een kind een veilige en knusse plek te bieden zodat we met elkaar gezellige en leerzame ervaringen opdoen. Het welbevinden van het kind en ouders staat bovenaan en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!

 

Het Team

Blanca
 
Frances
Mirka
 

 

Inschrijven

Styles