Blanca

BlancaMijn naam is Blanca en ik ben 46 jaar geleden geboren in Spanje. Ik heb een universitaire opleiding in Levensmiddelentechnologie en werkervaring op verschillende gebieden.

 

Ik was ondermeer werkzaam in de Verenigde Staten als au pair, onderwijzeres op een Montessorischool en kok in een Mediteraans restaurant.

Later werkte ik o.a. in voeding & kwaliteit, sales en account management in zowel Spanje als in Nederland. Inmiddels woon ik 15 jaar in Nederland en ben getrouwd met een Nederlandse man en ben de trotse moeder van een tweeling van 11. Om terug te gaan naar het werk en een carrière is als kersverse moeder nooit makkelijk, zeker niet als je er twee tegelijk krijgt. Mijn zoontjes achter te moeten laten bij een kinderdagverblijf viel me helemaal niet makkelijk want ik wilde graag dat mijn kindjes hetzelfde kregen wat ik ze thuis uitbundig gaf: liefde, aandacht en toewijding.

Toen we verhuisden van Amsterdam naar Beverwijk werd het idee geboren om zelf een kinderdagverblijf te beginnen. Ik wilde ouders helpen het volle vertrouwen te krijgen weer terug te kunnen keren naar het werk, wetende dat er goed gezorgd werd voor hun kleintjes en bovenal dat ze liefde en toewijding werd gegeven.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn levenservaring en professionele ervaring goed van pas gaan komen in het management van een kinderdagverblijf.

Ik heb een goede kennis van voeding en diëtetiek en één van mijn persoonlijke doelstellingen is om de kinderen een gezond dieet aan te bieden. Op een persoonlijk vlak ben ik integer, vertrouwenswaardig en barmhartig. Mijn Kleine Ster is in 2010 uit het hart geboren.

Welkom bij Mijn Kleine Ster!

 

Het Team

Blanca
 
Frances
Mirka
 

 

Inschrijven

Styles