Bezoek ons

Wij kunnen ons voorstellen dat u dan graag een kijkje wilt nemen op ons kinderdagverblijf. Dat is mogelijk maar wel alleen op afspraak.

Om u alvast een eerste indruk te geven:

Het kinderdagverblijf bestaat uit een tweetal leef- en speelruimtes en een aparte slaapkamer voor de kindjes. De grote voorkamer (6,5 - 4,5m) kijkt uit op de Vondellaan en de tuinkamer (4 x 4m) geeft toegang tot de grote tuin en buitenspeelgelegenheid (>70m2).

Het pand is recentelijk helemaal verbouwd, met behoud van authentieke details uit 1919 zoals de hoge gestucte plafonds, paneeldeuren en het glas in lood. Het gehele kinderdagverblijf is voorzien van vloerverwarming en in de leef- en speelruimtes dubbel veiligheids- en brandwerendglas .

Voor het meubilair hebben we de beste kwaliteit uitgezocht. Uit een onderzoek van de GGD bleek dat er op veel kinderdagverblijven wel wat mis was met de ledikantjes en boxen. Wij hebben dus gekozen voor leveranciers die de beste spullen leveren.

In 2013 is de hele tuin onder handen genomen met nieuwe terrassen, looppaden en een verse grasmat. Alles zo ontworpen om de veiligheid van de kinderen te borgen.

Als je wil weten wie het team is achter dit kinderdagverblijf, kijk dan even naar ons profiel.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot gauw,

Het team Mijn Kleine Ster

Maaike

MaaikeGraag wil ik van de gelegenheid gebruik maken mijzelf aan jullie allen voor te stellen. Mijn naam is Maaike van Kalmthout, ik ben 45 jaar en ik woon samen met mijn man Dennis en zonen Sam en Tom in Heemskerk.

Lees Meer

Frances


Frances

Hallo! Mijn naam is Frances Baltus en ik woon samen met mijn man, dochtertje (augustus 2017) en hond in het gezellige Heemskerk. Na mijn opleiding SPW ben ik komen werken bij kinderdagverblijf Mijn Kleine Ster. Vanaf dag één tot heden ben ik samen met het bedrijf uitgegroeid tot de prachtige kleinschalige opvang die Mijn Kleine Ster nu is.

Lees Meer

Suzanne

 

Suzanne

Lieve allemaal,

 

 

Mijn naam is Suzanne van Bekkum. Ik ben 25 jaar oud en ik woon in IJmuiden. In 2014 heb ik mijn diploma behaald voor pedagogisch medewerker niveau 4.

Lees Meer

Blanca

BlancaMijn naam is Blanca en ik ben 46 jaar geleden geboren in Spanje. Ik heb een universitaire opleiding in Levensmiddelentechnologie en werkervaring op verschillende gebieden.

Lees Meer

Noor

 NoorHallo ouders,

Mijn naam is Noor Tromp en ik woon samen met mijn vriend in Egmond-Binnen. Na het behalen van mijn HAVO-diploma heb ik de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) gevolgd. Daarna ben ik verder gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam waar ik momenteel de opleiding Pedagogiek volg. 

Lees Meer

Het Team

Blanca Frances Suzanne
Noor Maaike  

 

Inschrijven

Styles

Adult Search