Bezoek ons

Wij kunnen ons voorstellen dat u dan graag een kijkje wilt nemen op ons kinderdagverblijf. Dat is mogelijk maar wel alleen op afspraak.

Om u alvast een eerste indruk te geven:

Het kinderdagverblijf bestaat uit een tweetal leef- en speelruimtes en een aparte slaapkamer voor de kindjes. De grote voorkamer (6,5 - 4,5m) kijkt uit op de Vondellaan en de tuinkamer (4 x 4m) geeft toegang tot de grote tuin en buitenspeelgelegenheid (>70m2).

Het pand is recentelijk helemaal verbouwd, met behoud van authentieke details uit 1919 zoals de hoge gestucte plafonds, paneeldeuren en het glas in lood. Het gehele kinderdagverblijf is voorzien van vloerverwarming en in de leef- en speelruimtes dubbel veiligheids- en brandwerendglas .

Voor het meubilair hebben we de beste kwaliteit uitgezocht. Uit een onderzoek van de GGD bleek dat er op veel kinderdagverblijven wel wat mis was met de ledikantjes en boxen. Wij hebben dus gekozen voor leveranciers die de beste spullen leveren.

In 2013 is de hele tuin onder handen genomen met nieuwe terrassen, looppaden en een verse grasmat. Alles zo ontworpen om de veiligheid van de kinderen te borgen.

Als je wil weten wie het team is achter dit kinderdagverblijf, kijk dan even naar ons profiel.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot gauw,

Het team Mijn Kleine Ster

Mirka

MirkaMijn naam is Mirka de Vries en ik woon samen met man en 2 kinderen in Beverwijk. Ik heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd en heb na mijn afstuderen een aantal jaren in de crisishulpverlening gewerkt; een 24 uurs instelling voor uithuisgeplaatste kinderen.

Lees Meer

Blanca

BlancaMijn naam is Blanca en ik ben 46 jaar geleden geboren in Spanje. Ik heb een universitaire opleiding in Levensmiddelentechnologie en werkervaring op verschillende gebieden.

Lees Meer

Frances

Frances

Hallo Ouders,

Mjn naam Is Frances Zwanenburg, ik heb in 2010 mijn diploma Sociaal pedagogisch medewerkster behaald.

Lees Meer

Het Team

Blanca
 
Frances
Mirka
 

 

Inschrijven

Styles